Dit hebben onze klanten ervaren...

Japhet Lambertus Meijboom
7

Goede en juiste informatie en snel handelen.

Marion van Went-Rietkerk
10

alles loopt zoals afgesproken. Vriendelijke medewerkers die met je meedenken.

Anoniem
8

Voelde gelijk vertrouwd aan

de Haan
7

Veel fouten in de omschrijving van het pand, ik hoef het huiswerk van de makelaar toch niet te controleren.

Merel Esman
10

Wij waren al heel tevreden toen wij dit huis via jullie kochten. Toen wij besloten op de markt te gaan kijken voor verkoop hebben we regelmatig contact gehad met jullie voor vragen e.d. Ook meerdere andere verkoopmakelaars gesproken ivm eventuele aankoop nieuwe woning. Er zitten aardige tussen kundige tussen, maar Keesjan Bouw en zijn medewerkers geven ons het meest vertrouwen.

Hagenaars-Langerak
9

Tot nu toe prima contact gehad en hoop dat het zo blijft

Wendy Bekooij
9

Kees Jan komt over als een deskundige, vriendelijke en betrouwbare makelaar. Hij straalt uit dat hij weet wat hij doet. Verder nam hij uitgebreid de tijd voor onze intake. Ook sprak zijn verkooptactiek ons aan. Geen kijkdagen met meerdere potentiele kopers tegelijkertijd, maar individuele aandacht voor potentiele kopers. Dit alles bij elkaar gaf voor ons de doorslag om onze woning bij Kees Jan in de verkoop te zetten.

P. Broer
7

Wat meer terugkoppeling zou beter zijn!

de Leeuw-Harmes
9

Zeer prettige mensen,stralen vertrouwen uit!

Hajo de Wilde
9

snelheid van handelen, fijn contact

de rijk
10

Fijn proffesioneel gesprek

Akerboom
10

Snel, zorgvuldig . Foto's en presentatie op Funda goed geregeld. Goed bereikbaar

van Gulik-van Ling
10

Snel en persoonlijk.

Thomas van Rekom
9

Is wat grotere NVM makelaar, is voor ons de doorslag, en contact met Dhr. Bouw

Evelien Vis-Hogendorf
9

Fijne samenwerking tot zover

Bakker
9

Prettig en direct contact. Denkt met ons mee (dat geldt voor iedereen op het bureau).

Angelo Henning
10

Professionele intake, goeie fotograaf, uitstekende makelaar, voorwaarden en contract prima, al met al een uitstekende garantie makelaar

Dick Bensdorp
9

Vertrouwen, kennis van zaken, openheid, geen beloftes gedaan die ze niet waar kunnen maken.

Susan Vroone
8

Behulpzaam en zeer vriendelijk.

Rick Schoonbeek
8

Had direct een goed gevoel bij deze makelaar, verder zoeken hoefde dus niet.

Bjorn Olsthoorn
10

Goed gevoel bij de gesprekken, eerlijke en open benadering, goed bereikbaar en kennis van de omgeving.

Johan van Velzen
7

Ben zeer tevreden over de contacten en de persoonlijke benadering.

Joke Uijthoven
9

Het gaf mij een goed gevoel, de persoon weet waar hij voor staat, eerlijk en betrouwbaar

Thelen
10

prima kantoor met vriendelijke medewerkers

Anoniem
9

We hebben ons huis binnen 2 weken verkocht via Drieman Makelaars. Helga Moerman is een fijne en deskundige makelaar!!

Charlotte van Nieuwkoop
8

Meteen al een goede klick, goed contact, aardige, hulpvaardige en heel fijn met levenswijze medewerkers! Het verloop tot nu toe gaat prima!

Anoniem
8

Onze ervaring met Drieman Leiderdorp is uitstekend. De intake was duidelijk, met een goede uitleg over het proces, de verwachtingen en de kosten. Waarbij er voldoende ruimte was om onze eigen wensen in te brengen. Tijdens het traject nam de makelaar overal de tijd voor, straalde hij rust uit en heeft hij ons steeds goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Anoniem
10

Omdat ik zelf naar het buitenland verhuisde kwam er wat meer werk bij de makelaar te liggen. Dit werd keurig geregeld en ik had nergens omkijken naar. De prijs die bepaald werd was scherp en de verkoop verliep soepel.

Perry Stoof
10

Is goed volk

Anoniem
8

Professionele makelaar. Geen onduidelijkheden. Maakt beloftes waar en je wordt goed begeleid door alle medewerkers. We zijn tevreden over de snelle verkoop en duidelijke communicatie met Anouk. Zijn niet de goedkoopste denk ik, maar je krijgt er ook wat voor. Kortom, geen spijt van.

Anoniem
9

Deskundigheid, marktkennis, bereikbaarheid en vriendelijkheid, alles helemaal TOP. Zou deze makelaar bij iedereen aanbevelen. Met recht een garantiemakelaar.

Anoniem
10

perfect geholpen.fijn contact.duidelijk.snelle handeling.foto's snel gemaakt.open dag was ook goed geregeld.ja wij zijn heel tevreden.

Anoniem
9

Een goed makelaarskantoor met kennis van zaken. Onze makelaar was Gerben Hak. Hij denkt goed mee en houd je perfect op de hoogte met betrekking tot bezichtigingen. Daarnaast hadden wij hem ook ingeschakeld als onze aankoopmakelaar. Ook hier zijn wij zeer tevreden over. Netjes op tijd, en gaat zeer nauwkeurig te werk met oog voor detail.

Anoniem
9

Prima makelaar: duideljk, zakelijk, betrokken, kennis van zaken, goede samenwerking, zeer snelle verkoop!

Anoniem
8

Het contact met de makelaar en de medewerkers verliep uitstekend. Behulpzaam, vriendelijk en snelle terugkoppeling. De inzet heeft zeker bijgedragen tot een snelle verkoop.

Anoniem
9

We zijn erg tevreden, de dames en heren van het kantoor in alphen aan den rijn hebben in alle opzichten onze verwachtingen waargemaakt.

Anoniem
9

Alles is zoals het afgesproken.heeft steeds de lead en denkt steeds mee. De onderhandelingen en de uiteindelijke verkoopprijs waren beiden boven verwachting.

Anoniem
8

De makelaar was een goede begeleider ook als het tegen zat of een niet gewone weg door een potentiele koper bewandeld werd.

Anoniem
9

Drieman Garantiemakelaars heeft met Helga Moerman een topper in huis.Ze heeft naast marktkennis, deskundigheid,ook een luisterend oor naar de wensen van de verkoper, om dan daarop in te spelen. De souplesse en het gemak van Helga geeft de verkoper rust en vertrouwen.Ik zal ze zeker in de toekomst bij iedereen aanraden.Helga, ik wil je langs deze weg bedanken voor het uitstekend verloop van de verkoop.Ook wil ik de andere medewerkers bedanken voor hun inzet en gastvrijheid. Drieman vestiging Alphen a/d Rijn heeft een heel goed team. Geweldig.

Anoniem
9

Perfecte begeleiding door een deskundig, enthousiast en uiterst vriendelijk team - zowel de makelaar als de binnendienstmedewerkers. Menselijke benadering, altijd bereikbaar, zeer snelle en correcte communicatie - ook 's avonds. Mijn huis was snel verkocht voor een prima prijs.

Anoniem
9

Heel klantvriendelijk en service gericht, ze hebben een zeer goede marktkennis en zeggen wat ze doen. Geven zich niet zomaar gewonnen.

Anoniem
9

Na een oriënterend gesprek met vorige makelaar die alleen geïnteresseerd was in het zo snel mogelijk te verkopen zijn wij in gesprek gegaan met drieman makelaars. Dit gesprek liep zo goed, er werd echt geluisterd naar de wensen van ons en duidelijk vertelt wat haalbaar was. Ook het stappenplan voor de verkoop werd duidelijk uitgelegd. Ik heb geen moment gehad dat er iets zonder mijn weten zou gebeuren. Je wordt netjes begeleid en overal van te voren over gebeld. Erg meedenkend zijn ze. Ik ben zeer zeer tevreden over de afhandeling van de verkoop van mijn huis. Mocht ik weer gaan verkopen dan schakel ik ze zeker weer in.

Anoniem
10

We zijn heel goed geholpen door de makelaar en de makelaar is ook zeer deskundig. Hij had goed de markt onderzocht en goed de concurrentie bekeken in de buurt van onze woning en daar de strategie op afgestemd. Echt een top makelaar. Kan Drieman Leiderdorp aan iedereen aanbevelen. Doordat het een klein kantoor is, hoef je niet lang te doen om je zelf voor te stellen als je belt of even binnen wandelt in het kantoor, ze weten direct wie je bent. Dat is zeer prettig, want dan kan je zsm je vraag stellen. De begeleiding was ook heel goed en duidelijk. Ze zijn ook zeer flexibel.

Anoniem
9

Zeer prettige ervaring met onze makelaar van Drieman Garantiemakelaars. Deskundig en zeer prettig geholpen met de verkoop en aankoop van mijn woning.

Anoniem
10

Zeer prettig contact. Afspraken worden nagekomen. Goede samenwerking tussen makelaar en kantoor. Informatie werd prima afgestemd. Helga Moerman is een vakvrouw die de kneepjes van het vak kent. Zij is betrokken bij haar klanten. Totale begeleiding van Drieman was top. Wij zijn blij dat wij gekozen hebben voor een makelaar en niet zelf zijn gaan verkopen. Dit geeft veel meer rust en je hebt een goede "buitenstaander" die objectief naar de zaak kan kijken.

Anoniem
8

Er werd zeer snel en bekwaam gehandeld. Ik was altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het proces. Een organisatie waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Anoniem
9

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar. Het vertrouwen dat we konden hebben in onze makelaar zorgde voor rust en verzekerde ons van het beste resultaat. Deze makelaar werkt echt voor de verkoper!

Anoniem
9

Contact met makelaar uitstekend. Vriendelijk. Altijd bereikbaar bij vragen. Behulpzaam en juiste inzicht van koper voor een andere woning.

Ron Hendriks
10

Vanaf het eerste tot het laatste moment een perfecte begeleiding gehad. Zeer tevreden over iedereen binnen dit Drieman kantoor, ik raad het iedereen aan!

Anoniem
10

Als verkoper werd ik uitstekend op de hoogte gehouden. Alles verliep zoals afgesproken. Veelvuldig persoonlijk telefonisch contact. Bij vragen werd ik snel teruggebeld. Gaf veel vertrouwen dat alles m.b.t. potentiële kopers ook professioneel en prettig zou verlopen.

Terug
Recent bekeken